Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (3.50 secunde)
FARCAS) Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN.
"Unde sunt ei?" Intrucat, daca in Univers exista si alte civilizatii, unele mult mai batrane decat omenirea, acestea trebuia sa fi explorat Galaxia noastra si sa fie prezente, inca demult, aici pe Pamant.
Un astronaut interesat de paranormal (Autor : ... 1930), a facut parte din echipajul zborului spatial Apollo 14, lansat pe data de 31 ianuarie 1971 si care, pe 5 februarie, a aterizat pe suprafata lunara, in zona platoului Fra Mauro, unde a petrecut aproximativ 33 de ore.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
O schimbare de viziune asupra lumii (Autor: ... Cautand explicatii la ce i s-a intamplat, chiar C.B. a trecut in revista, in cursul corespondentei, mai multe ipoteze pe care un sceptic i le putea oferi pentru experientele sale.
Edward Snowden, fostul salariat al National Security Agency (NSA), care a scandalizat in 2013, in urma publicarii unui mare numar de documente oficiale, care ar fi trebuit sa ramana secrete, a fost nu demult in atentia publica pentru un alt subiect ciudat:
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Cazul S.C., de rapire OZN (Autor: ... FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta.
FARCAS) Revista New York Magazine, din 20 martie 2018 a publicat un amplu grupaj de materiale intitulat MOTIVE CA SA CREDEM, cu referire la recentele dezvaluiri privind interesul militarilor in fenomenul OZN.
FARCAS) Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale - 5 de la firma Lan Chile si unul de la Copa - cu un fenomen aerian neidentificat.
15/2003 si sa demonstreze ca este interesata de acordarea de terenuri tinerilor intre 18 ani si 35 de ani. De aproximativ trei ani, edilii sustin ca nu gasesc nici o palma de pamant pe care s-o atribuie craiovenilor.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ieri la Conferinta extraordinara a PNL Bucuresti ca Traian Basescu si Adrian Nastase sunt "o apa si-un pamant", mentionand ca, de cand a devenit presedinte, Basescu s-a comportat ca un "comunist veritabil".
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Edilul-sef, Antonie Draghici, si viceprimarul Iulian Cristescu s-au acuzat reciproc ca au primit ilegal terenuri folosindu-se de Legile retrocedarii si au fost la un pas sa se ia la bataie in fata redactorilor GdS Cel care a dat tonul acuzatiilor a fost viceprimarul PSD Iulian Cristescu.
Holurile instantelor constantene sunt pline zilnic de oameni care au probleme de toate felurile. Cu toate ca unii incearca sa-si rezolve problemele fara a ajunge la judecata, practic nu pot evita acest lucru.
Administratia locala din Matasari - Gorj a retrocedat peste 100 de hectare de teren în zona Exploatarii Miniere Jilt, care asigura carbunele pentru Complexul Energetic Turceni. Pierderile pe numai patru luni sunt estimate la peste 18 milioane de euro.
Pretul terenurilor pe Luna a crescut cu 40% de la inceputul lui 2007, potrivit anunturilor imobiliare de pe Internet, se arata intr-o analiza realizata de banca de investitii UBS, informeaza Reuters, citat de Medifax.
Controversatul afacerist Dinel Staicu, presedinte al SIF Oltenia, si-a tras plaja privata la malul Dunarii, pe terenul revendicat de o persoana fizica, aceasta sustinand ca pamantul apartine familiei sale de cateva zeci de ani.
S-a dovedit stiintific: ... Robert Lanza, cercetator la Advanced Cell Technology, a dovedit prin fizica cuantica faptul ca moartea nu exista. Cand trupul isi termina "bateriile", mai raman 20 de wati de "energie informationala".
dar de la cel ce nu are si ce are i se va lua (Marcu 4, 25) par a nu fi rostite de Cristos. Caci dupa a noastra minte, ar trebui sa ia de la cel ce are si sa daruiasca si celui ce nu are.
google-analytics.com